Πολιτική Επιστροφών- Αλλαγών

-Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με αποστολή τους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ccfashionstreet.gr.

-Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν δύναται η επιστροφή των χρημάτων.

-Στην περίπτωση που χρειαστείτε αλλαγή, δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα (ισχύει για μία αλλαγή και για αποστολές εντός Ελλάδος).

-Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, μέγεθος ή χρώμα.

Στην περίπτωση που χρειαστείτε επιστροφή των χρημάτων, αυτή ολοκληρώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβουμε πίσω το προιόν.

Από το ποσό που σας επιστρέφεται, αφαιρείται το κόστος των  μεταφορικών του προιόντος στην επιστροφή, συγκεκριμένα, το ποσό των 4 ευρώ (ισχύει και για τις αποστολές που είναι δωρεάν). Σε περίπτωση που το στείλετε πίσω με χρέωση αποστολέα, τότε δεν ισχύει η παραπάνω χρέωση.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς.

Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.

 

Οδηγίες αλλαγής

  • Εσωκλείετε το προιόν μέσα στο γνήσιο κουτί του μαζί με την φόρμα αλλαγής (συμπληρωμένη με το αίτημα σας)  και την απόδειξη αγοράς.
  • Καλείτε την Ελτά courier της περιοχής σας για παραλαβή από τον χώρο σας.

https://www.elta-courier.gr/contact η τηλ στο 11120.

  • Ενημερώνετε τον courier με τα στοιχεία αποστολής και «χρέωση παραλήπτη» C&C Fashionstreet, Σάββα 3, 11144, τηλ: 2102019445
  • Όταν παραλάβουμε το προιόν , εξετάζουμε για το τυπικό της διαδικασίας εάν είναι στην αρχική του κατάσταση και αποστέλλουμε το καινούργιο άμεσα.

(στην περίπτωση που το νέο νούμερο δεν υπάρχει στο απόθεμα μας μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή στο σχέδιο ή επιστροφή χρημάτων)