Πολιτική Επιστροφών- Αλλαγών

-Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με επιστροφή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ccfashionstreet.gr.

-Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.Αν συμβεί αυτό τότε έχουμε νόμιμο διακαίωμα άρνησης επιστροφής των χρημάτων.

-Στις αλλαγές δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα (ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας) για μία αλλαγή.Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε για δεύτερη φορά το προιόν τότε χρεώνεστε την επιστροφή σε εμάς που είναι 4 ευρώ και την εκ νέου αποστολή άλλα 4ευρώ.(ισχύει και για αγορά προιόντος με δωρεάν μεταφορικά)

-Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.Αν συμβεί αυτό τότε έχουμε νόμιμο διακίωμα άρνησης επιστροφής των χρημάτων.
-Σε περίπτωση επιστροφής στο eshop είναι απαραίτητο μας ενημερώσετε με email για την επιστροφή.
-Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, μέγεθος ή χρώμα, ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων.
-Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε  στο τηλέφωνο 210 2019445

 Η διεύθυνση επιστροφής είναι:

C&C  Fashionstreet, Αττική, Ελλάδα, 11144

Διαδικασία αλλαγής/επιστροφής:

  1. Εσωκλείετε την απόδειξη αγοράς και συσκευάζετε το σανδάλι προς αποστολή. Το σανδάλι πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση, όχι πατημένο ή φθαρμένο.
  2. Eνημερώνετε για την αλλαγή με mail, τηλεφωνικώς ή με μήνυμα στην σελίδα μας.
  3. Αποστέλετε στην παρακάτω διεύθυνση το δέμα, με χρέωση παραλήπτη: c&c fashionstreet, Αθήνα, 11144
  4. Όταν το δέμα σας παραληφθεί από εμάς, προβαίνουμε στην άμεση αντικατάσταση ή εξοφληση.