Σύνηθες Ερωτήσεις

Παρακαλούμε να διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις μας πριν μας αποστείλετε μήνυμα

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής;

Τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν

 

Ποιες μέθοδοι πληρωμής είναι αποδεκτές;

• Πιστωτική / χρεωστική κάρτα μέσω Viva Payments

•Αντικαταβολή (Ελλάδα): Η πληρωμή γίνεται με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

• Paypal: Κατά την επιλογή πληρωμής μέσω Paypal σας θα διαβιβαστεί στην ιστοσελίδα Paypal (ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών), όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του λογαριασμού σας Paypal. Η διαδικασία της πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Πόσες μέρες χρειάζονται για την παράδοση;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία σε 1-3 εργάσιμες ημέρες , από την ημέρα της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex Courier και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες

Πως γίνονται οι αλλαγές;

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν.
Η διαδικασία της επιστροφής είναι πολύ απλή. Συμπληρώστε το ειδικό κουπόνι επιστροφής που θα βρείτε στη συσκευασία επιλέγοντας το σχέδιο προς αντικατάσταση και καλέστε την ταχυμεταφορική Speedex παραλάβει το δέμα από το χώρο σας.
Ενναλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο μας στο 2102019445 και να σας εξυπηρετήσουμε.

Που βρίσκεται η παραγγελία;

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε που ακριβώς βρίσκεται η παραγγελία σας μέσα από το σύνδεσμο «Οι Παραγγελίες μου», ο οποίος βρίσκεται στη σελίδα «Ο Λογαριασμός μου». Εκεί μπορείτε να δείτε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας και να ενημερώνεστε συνεχώς για την πορεία της.
Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε στο 6949740418 ή να στείλετε email στο contact@ccfashionstreet.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό παραγγελίας..

στείλτε μας mail